Kapcsolat

Elérhetőség

+ 36 30 75 55 525
anett.hub@gmail.com

Cím

2890 Tata, Május 1 út 21.

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Köszönjük!

Rólunk mondták!

Az életem egyenesbe került, hálás vagyok a sorsnak, hogy Anettot az utamba sodorta.

"Az élet hullámvölgyek sorozata, hogy ezt ki mennyire mélyen s hosszan éli meg az már egyéni. Úgy éreztem Nekem ebben szükségem van segítségre, minden áron a miértekre kerestem a választ s olyan technikákat amivel könnyedén túl tudok lendülni a nehézségeken. Ekkor találkoztam Anettel, aki erőt adott a nehéz időszakban s olyan módszereket mutatott, ami változást hozott az életemben. Segített rá látni a miértekre, ehhez nyugodt, kiegyensúlyozott személye s a hely békés, kellemes hangulata is hozzá segített. Az életem egyenesbe került, hálás vagyok a sorsnak, hogy Anettot az utamba sodorta. Köszönöm " (Betti)

Az embert a hideg is kirázza, hogy mennyire hihetetlen egy gyönyörű tehetsége is van

"Egy nagyon különleges élmény az Anetthez elmenni, az ember nem tudja, mire számítson, mi fog történni. Rengeteg mindent megtanít neked, amivel egy szebb, pozitívabb élet felé terel. Még is az egész olyan mint egy hosszú beszélgetés, valakivel, akit még sosem láttál, de mindent tud rólad, talán olyat is, ami csak akkor tudatosodik benned, amikor kimondja. Az embert a hideg is kirázza, hogy mennyire hihetetlen egy gyönyörű tehetsége is van az Anettnek." (Dóri)

Hálás vagyok Neki, hogy édesanya lehetek!

"Anett akkor csöppent az életembe, mikor több év sikertelen várakozás, kudarc és vágyakozás után a legnagyobb szükségem volt rá. Mikor a lendület és a hit alábbhagyott, jött Ő és újra bízni tudtam. Vezetett, hogy egymásra találjunk a kisfiammal, nem csak a felejthetetlen meditációk alkalmával, hanem folyamatosan küldte az angyalok üzenetét, útmutatását. Hálás vagyok Neki, hogy édesanya lehetek!" (Ibi)