Babarózsa foglalkozás

 • ha késik a gólya
 • ha útban van és akkor is
 • ha már anyuka vagy
 Oldások babatervezés idején, babaváró kismamáknak és kisbabás anyukáknak. Nem volt még két egyforma oldás. Szüléstől, fájdalomtól való félelmek oldása, segítség babatervezés idejére, egyéni, páros és csoportos foglalkozások keretén belül.

Általános oldás és tanácsadás

Ha úgy érzed, hogy valami akadályoz, de nem találod a megoldást, vagy ha úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál már, és az életed, vagy az érzésed mégsem változik, egy hosszú beszélgetés során könnyedén megtaláljuk a megoldást. Itt meditációt nem végzünk, de különböző technikákat együtt alkalmazunk. 

Szolgáltatásaink

Meditációs oldás és tanácsadás

Legnépszerűbb

Átnézünk minden életterületet, komplex oldást meditációval egybekötve végzünk. Amellyel akár az első alkalommal megtaláljuk a problémára megoldását. Ez általában 2-3 órát vesz igénybe, ahol én lecsatornázom segítőid iránymutatását.

Metamorf masszázs

Érintéssel történő speciális lelki blokkoldó technika. 

Access Bars kezelés

Egy szuper oldás azoknak, akik nem szeretnének a spirituális energiákkal mélyen dolgozni, egyszerűen csak könnyed változással szeretnék életünket akadálytalanná varázsolni, egy óra relaxációval.  

Access body process - mimikri

Azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Lehet ez szülői vagy akár társadalmi minta de egy baráttól átvett szokás is. Kellemes relaxációval oldódik minden olyan minta, ami nem a miénk. 

Ajurvédikus fejmasszázs

Kellemes  indiai masszázs, lelki blokkoldással.

Lélekhang oldás

Csatornázott angyali energiák segítségével történö blokkoldás. 

Meditációs oldás és tanácsadás

Átnézünk minden életterületet, komplex oldást meditációval egybekötve végzünk. Amellyel akár az első alkalommal megtaláljuk a problémára megoldását. Ez általában 2-3 órát vesz igénybe, ahol én lecsatornázom segítőid iránymutatását.

Párkapcsolati, kapcsolati problémák

Hiszem, hogy három féle kapcsolat létezik az életben, az egyik amikor elvesznek belőled (vagy te veszel el), és még közel annyi sem vagy, mint amennyit érzel, hogy lehetnél. A másik amikor nem vesztek el de nem is adtok egymásnak. A harmadik, amikor kiegészítitek egymást, és tényleg ketten vagytok egy egész, a szeretet csodálatos szabadságát megélve. Nem véletlenül írtam, egészen egyszerűen kapcsolatokat és nem párkapcsolatot, hiszen ez az életben barátságra, szerelemre, családi kapcsolatokra is igaz. Együtt megnézhetjük, mit is tanítanak kapcsolataid, mi az amivel előidézheted a pozitív változást.

 • Nehezen jössz ki a párod szüleivel?
 • Egyáltalán nem találod a párod?
 • Mindig hasonló embereket vonzol az életedbe?
 • Hasonló dolgok történnek a párkapcsolataidban?
 • Ide tartoznak azok az élethelyzetek is, amikor megváltoznak a szerepek, például a szülővé válás.

Betegségek

A lélek jelez a fizikai testen keresztül. Hallottál már a betegségek lelki okairól? Együtt beindítjuk a tested öngyógyító folyamatait, azzal, hogy elkezdünk figyelni lelked sugallataira.

Állati kommunikáció

Mit tanítanak nekünk? Miért éppen ők a társaink? Mit üzennek nekünk? 
Az állatok csodálatos üzeneteit is megértheted.
Mit mutat meg csodálatos társad?
A válaszokat könnyedén meglelheted!
 Bence, a cicám 18 éves. Egészséges csoda macsek. Rendszeresen lélek szinten kommunikálunk. Egymást gyógyítva éljük a mindennapokat.
Régebben volt, aki nem értette meg, mi is ez a kapocs az állatokkal. Most is van, aki azt hiszi szereti az állatait, maga köré gyűjtve betegíti, bünteti őket. A két szélsőség közötti út lenne az egészséges állapot ezért szívesen segítek megérteni kedvenc állatod. Egyensúlyba hozhatjuk a kapcsolatot. Higgyétek el, lelkük van és csodálatos angyalok!

Munkahelyi problémák, sorsfeladat

  Sokszor érezheted igazságtalannak az életet. Velem felvehetsz egy másik szemüveget, melynek segítségével végre megláthatod azt, amit eddig nem sikerült láthatóvá tenned. 
Felfedjük a fizetéssel, munkával vagy elismeréssel kapcsolatos tükröket, így végre beindulhat majd a szekered. Tudod az ember elindul megkeresni a fejével a munkát, elismerést és fizetést, amit neki szánt a sors de végül ezzel a szemüveggel hivatást talál, amit a lélek vállalt, szeretettel. Így kerülünk vissza a bőség áramlásába. Érdekes önismereti munka ez. Megtanulod a korlátokat lebontani és a határokat felállítani. A bátorság új reményt ad! Új életmódot és táguló világnézetet!
A lusták azt mondják szerencsés vagyok és bűnbakokat keresgélnek de valójában önmagukat nyugtatják, hogy ne kelljen kilépniük a félelmeik által kreált korlátaik mögül.
Te, aki ezt olvasod, jó úton haladsz mert éppen a kulcsot keresed az ajtódhoz. 

Veszteségek feldolgozása

Szeretteink elvesztése nagy űrt hagyhat a szívünkben. Nekem sokat segített, mikor megértettem mi, s miért történik. Ugyanebben szívesen segítek neked.  A nagyszüleim rövid ideig voltak velünk, a szüleimet viszonylag korán elvesztettem. Tudom milyen várni két évet arra, vajon mit választ a lélek és tudom milyen hirtelen elveszíteni szerettedet.  Anyukám, Apukám és Apósom utazása csodálatos felismeréseket hozott számomra. 
A környezetemben látom, milyen nehéz lehet segítség nélkül az elengedés, a gyász, s a fájdalom vagy a bűntudat megélése. Egy társ, szülő, gyermek vagy magzat elvesztése kapcsán a közvetlen környezetünk nem feltétlenül tud segíteni. Láttam a gyász és szeretet érzését tiszteletben nem tartó irigy,  édesanyát és barátnőjét, az édesapját gyászoló fiú ellen fordulni. Átéreztem milyen érzés feldolgozni egy újszülött baba halálát, és el sem tudtam képzelni (ennyire érzékeny, indigó gyerek lévén), hogy vannak emberek, akik egyszerűen legyintenek. Képzeljétek! Ez sokszor a közvetlen környezet! De itt ne ítéljetek, inkább szeretettel fedjük fel miért lehet. Láttam az értetlen, mindent elfojtó szíveket és megéltem a hosszú betegség alatti várakozó félelmeket. Ebben segíthetek. Meglátni a miérteket és helyére tenni az érzelmeket. Megélni szívből, amit érez a lelketek.
De felsorolom azokat is nektek, akik felálltak gyengeségükből példát mutatva a szeretet csodájával mert ők szembe néztek bűntudattal, félelemmel és megtanulták nyitni szívüket. Az én szívem azt súgja ezt megélni mégsem gyengeség, hanem maga a tiszta szeretet. 

Időtartam

1,5 óra – 3 óra

Hatás

Akár már egy kezelés után eredményes

Ár

15 000 – 20 000 Ft

Ruházat

Kényelmes viselet

Köszönjük!

Rólunk mondták!

Az embert a hideg is kirázza, hogy mennyire hihetetlen egy gyönyörű tehetsége is van

Egy nagyon különleges élmény az Anetthez elmenni, az ember nem tudja, mire számítson, mi fog történni. Rengeteg mindent megtanít neked, amivel egy szebb, pozitívabb élet felé terel. Még is az egész olyan mint egy hosszú beszélgetés, valakivel, akit még sosem láttál, de mindent tud rólad, talán olyat is, ami csak akkor tudatosodik benned, amikor kimondja. Az embert a hideg is kirázza, hogy mennyire hihetetlen egy gyönyörű tehetsége is van az Anettnek.” (Dóri)

Hálás vagyok Neki, hogy édesanya lehetek!

Anett akkor csöppent az életembe, mikor több év sikertelen várakozás, kudarc és vágyakozás után a legnagyobb szükségem volt rá. Mikor a lendület és a hit alábbhagyott, jött Ő és újra bízni tudtam. Vezetett, hogy egymásra találjunk a kisfiammal, nem csak a felejthetetlen meditációk alkalmával, hanem folyamatosan küldte az angyalok üzenetét, útmutatását. Hálás vagyok Neki, hogy édesanya lehetek!” (Ibi)

Az életem egyenesbe került, hálás vagyok a sorsnak, hogy Anettot az utamba sodorta.

„Az élet hullámvölgyek sorozata, hogy ezt ki mennyire mélyen s hosszan éli meg az már egyéni. Úgy éreztem Nekem ebben szükségem van segítségre, minden áron a miértekre kerestem a választ s olyan technikákat amivel könnyedén túl tudok lendülni a nehézségeken. Ekkor találkoztam Anettel, aki erőt adott a nehéz időszakban s olyan módszereket mutatott, ami változást hozott az életemben. Segített rá látni a miértekre, ehhez nyugodt, kiegyensúlyozott személye s a hely békés, kellemes hangulata is hozzá segített. Az életem egyenesbe került, hálás vagyok a sorsnak, hogy Anettot az utamba sodorta. Köszönöm ” (Betti)

Babarózsa foglalkozás

 • ha késik a gólya
 • ha útban van és akkor is 
 • ha már megérkezett 

       Oldások babatervezés idején, babaváró kismamáknak és kisbabás anyukáknak. Nem volt még két egyforma oldás. Szüléstől, fájdalomtól való félelmek oldása, segítség babatervezés idejére, egyéni, páros és csoportos foglalkozások keretén belül. 

Nem jön a gólya

Tudom közhelyes, de lehet, hogy még nem próbáltál mindent. A lelked megsúgja a várakozó pici lélek érkezésének akadályait. Hosszú évek óta, csodálatos történeteket megélve segítek abban, hogy átadjam a pici üzenetét. Elmondja, hogy mit vállaltatok együtt, hogy megérkezhessen.  

Egész életemben végigkisért valamilyen formában, a gyermekvállalás nehézsége. A családomban, a báráti körömben és az évek elteltével egyre szélesebb körben vonzottam azokat a gyermekükre váró nőket, akik már sok viszontagságon mentek keresztül.

Várandósság

Segítek megtalálni az utat, hogy a várandósságot csodának élhesd meg. Természetes, hogy a külső hatások eredményeként félelmeket élsz át, de a valódi oka jöhet akár mélyebbről is, nem a fizikai világból. Szívesen csatornázok, megtanítom, hogyan lendülj át a félelmeiden, együtt teremtünk kapcsolatot a magzatoddal, amit később könnyedén megtehetsz te is.

Csodálatos dolog a magzattal való kommunikáció és a szülésre való felkészülés is. Anyának és babának is sokat segít, könnyed szülést és boldog kapcsolatot eredményez a későbbiekben is.

Amikor már itt a baba

Az élet változik, vannak olyan ismeretlen élethelyzetek, amibe belecsöppenünk. Környezetünk tanácsai, vagy a belső bizonytalanságunk kibillenthetnek, elterelhetik figyelmünket, az anyaság valódi csodájáról. Segítek lélek szinten megélni az anyaságodat, a nőiségedet és a baba-mama kapcsolatot meghitté tenni.  Könnyedén megélheted a szoptatás csodáját, görcsök, fájdalom, és szorongás nélkül.

Ebben az időszakban a párkapcsolatok is magasabb szintre emelkednek, ez azonban nem mindig zökkenőmentes. Közös erővel, egyénileg és párosan is áthidalhatjuk az akadályokat, hogy harmónikus családként ölelhessétek át a változást.

.

Gyermek és szülő kapcsolata

 Nagyon hálás vagyok, amikor ez a téma felmerül. Hálás vagyok a szüleimnek, még akkor is, ha nem mindig gondoltam így. Még itt, a fizikai életben részei lehettünk a vállalt feladataink megoldásainak.
Anyukám féltett, ragaszkodott, büntetett és a szülő- gyermek kapcsolat színes palettájának szinte minden színét megmutatták Apukámmal együtt is, minden gyermeküknek. Anya-fia ragaszkodás, legkisebb lány féltés, anyós-dráma, szenvedély betegségek, széthúzás, összetartás és még sok minta, amit tovább is lehet vinni de ki is lehet oldani. Szuper, amikor eljutok a felismerésig, hogy milyen nem akarok lenni, melyik mintát nem szeretném követni de akkor miért lettem mégis olyan? Ez a helyzet ismerős?
Van az éremnek másik oldala is. Az, amikor fel kell tudni ismerni azt is, ha valami nem a miénk. Amikor egy élethelyzetben az anyós/ após nem fogad el, amikor nem jó helyen kezelik a szülők a már felnőtt gyermeket. Sok féle okot láttam már. Előző életekből is és jelenből fakadó érzelmi blokkokat is. Nincs két egyforma és nem lehet általánosítani. Amit lehet, oldani, elengedni és a szívünket követni, amiben tudok segíteni. Már követed, ha itt vagy és követed, ha a megoldást keresed a múltban élő panaszkodás mintája helyett. Szívesen megmutatom az irányt neked!

Időtartam

1,5 óra – 3 óra

Hatás

Akár már egy kezelés után eredményes

Ár

Első alkalom- 15 000 Ft

Utána, ha szükséges 10 000 Ft/ alkalom

Ruházat

Kényelmes viselet

Áraink

Oldások

Meditációs oldás és tanácsadás

 • 15 000-20 000 Ft
 • 1,5-3 óra

Oldás és tanácsadás

 • 15 000-20 000 Ft
 • 1,5-3 óra

Babarózsa foglalkozások, oldások

 • Első alkalom- 15 000 Ft
 • Utána, ha szükséges 10 000 Ft
 • 1,5-3 óra

Lélekhang oldás

 • 14 000 Ft

Masszázsok

Metamorf masszázs

 • 7000 Ft
 • 1 óra

Ajurvédikus masszázs

 • 7000 Ft
 • 1 óra

Egyéb kezelés

Access consciousness  bars

 • 7000 Ft
 • 1 óra

Access body process – mimikri

 • 7000 Ft
 • 1 óra